Parket Renovatie

    Parket renovatie   Parket DKDecor 2 Parket herbehandelen DKDecor Parket Plaatsen DKDecor 1024x768 Parket Renovatie DKDecor

Geeft uw parket een opknapbeurt nodig ? Wij schuren deze eerst mooi blank tot op het ruw hout waarna we de vloer her behandelen in kleur naar keuze.

Ook voor het onderhoud,reinigen of inoliëen van uw parketvloer kan u bij DKDecor terecht. 

 

Vinyl

Vinyl Plaatsen DKDecor 2 1024x576   Vinylvloer parketlook dkdecorbe Vinylvloer dkdecor Vinyl tegelmotief dkdecor

De laatste jaren is vinyl sterk verbeterd van kwaliteit en biedt het een waaier van mogelijkheden om uw interieur aan te passen naar uw eigen wensen. Ook de plaatsing gaat veel sneller of voorheen doordat de vinyl niet enkel op rol bestaat maar nu ook in click plank versie, echter blijft de vinyl waterdicht en uiterst geschikt voor plaatsen waar een spatje water voorkomt. Wij staan u bij in het kiezen van de meest kwalitatieve belgische vinyl die hierbij aansluit en zorgen voor een professionele uitvoering van de plaatsing.

Tapijt

Tapijt plaatsen DKDecor 1024x768 Tapijttegels plaatsen DKDecor 1024x768 Traploper DKDecor

Een tapijt vloer is zeer geluidsdempend en zorgt voor een warme uitstraling.  Tapijttegels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor kantoren of burelen om het geluid van bv. rijdende bureaustoelen te dempen en zijn makkelijk te vervangen. Uiteraard bestaan er nog veel meer mogelijkheden. Weet dat u kan rekenen op DKDecor voor het plaatsen van uw vast tapijt, tapijt tegels alsook traplopers.

Laminaat

Laminaat vloer door DK Decor Laminaat dkdecorbe Laminaat geplaatst door DKDecor Laminaatvloer door DK Decor

U houdt van een natuurlijke look maar wilt ondertussen ook een onderhoudsvriendelijk vloer ? Dan zoekt u een laminaat vloer dit is een zeer sterke kwalitatieve oplossing en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.  Het aanbod in laminaat is voldoende groot om zeker iets te vinden naar uw smaak.  Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van de correcte ondergrond, de laminaat en de bijhorende plinten. Wij werken voornamelijk met het belgische merk Quickstep !