Parket

Parket Plaatsen DKDecor 1024x768Parket DKDecor Parket inoliën DKDecor 569x768Parket DKDecor 2

U droomt er wellicht allang van : een houten vloer in uw woning.   Hout is een natuurlijk materiaal en zorgt voor een rustige en warme sfeer.  Het plaatsen ervan laat u best over aan een professional. Wij zorgen voor de plaatsing van een half massieve clickparket naar keuze, zowel de juiste ondergrond, de parket zelf en de afwerking en plinten worden zorgvuldig gekozen en geplaatst.

Ook voor het onderhoud zoals opschuren of inoliëen van uw parketvloer kan u bij DKDecor terecht. 

 

Vinyl

Vinyl Plaatsen DKDecor 2 1024x576   Vinylvloer parketlook dkdecorbe Vinylvloer dkdecor Vinyl tegelmotief dkdecor

De laatste jaren is vinyl sterk verbeterd van kwaliteit en biedt het een waaier van mogelijkheden om uw interieur aan te passen naar uw eigen wensen. Ook de plaatsing gaat veel sneller of voorheen doordat de vinyl niet enkel op rol bestaat maar nu ook in click plank versie, echter blijft de vinyl waterdicht en uiterst geschikt voor plaatsen waar een spatje water voorkomt. Wij staan u bij in het kiezen van de meest kwalitatieve vinyl die hierbij aansluit en zorgen voor een professionele uitvoering van de plaatsing.

Tapijt

Tapijt plaatsen DKDecor 1024x768 Tapijttegels plaatsen DKDecor 1024x768

Tapijt heeft zowel voor- als nadelen.  Het vergt uiteraard redelijk wat onderhoud, maar is tevens zeer geluidsdempend en zorgt voor een warme uitstraling.  Tapijttegels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor kantoren of burelen om het geluid van bv. rijdende bureaustoelen te dempen en waar er weinig kans is op vuile vlekken.  Uiteraard bestaan er veel meer mogelijkheden.  Weet dat u kan rekenen op DKDecor voor het plaatsen van uw vast tapijt.

Laminaat

Laminaat plaatsen DKDecor 1024x683 Laminaat dkdecorbe Vinyl DKDecorbe

U houdt van een natuurlijke look maar uw budget krimpt ineen als u de prijzen van parket bekijkt?  Geen nood; laminaat is een zeer sterke kwalitatieve oplossing voor uw vloer en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.  Het aanbod in laminaat is voldoende groot om zeker iets te vinden naar uw smaak.  Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van de correcte ondergrond, de laminaat en de bijhorende plinten.