MOLLIE

DKdecor.be laat de veilige afhandeling van uw betaling uitvoeren door Mollie, een alles-in-één-betaalplatform. U betaalt niet rechtstreeks aan DKdecor. Daarom is het mogelijk dat u op uw bankafschriften niet dkdecor.be' vermeld ziet staan, maar wel 'Mollie'. Met MultiSafepay kunt u direct door middel van creditcard (VISA of Mastercard), Bancontact/Mister Cash of via bankoverschrijving uw bestellingen betalen. Deze service is gratis.
Hieronder volgt meer informatie over de verschillende opties:

Bankoverschrijving 'Overboeking België'

U ontvangt per e-mail informatie over hoe en waarheen u uw betaling kunt overschrijven. Bij een bankoverschrijving verwerken wij de bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

DIRECTebanking

DIRECTebanking biedt elektronisch betalen via internet aan waarbij u gebruik maakt van de veilige en vertrouwde omgeving van het internetbankieren-programma van uw eigen bank. U betaalt uw online aankoop op dezelfde manier zoals u normaal een internetbankoverboeking zou doen. U betaalt echter niet rechtstreeks aan ons, maar voert de betaling uit via MultiSafepay. Na de transactie wordt het bedrag overgemaakt aan DKdecor.

Bancontact/Mister Cash

U heeft de mogelijkheid om via Bancontact/Mister Cash uw bestelling af te rekenen. U voert eerst uw kaartgegevens en pincode in, vervolgens dient u akkoord te gaan met de Bancontact/Mister Cash-betaling door op go! te klikken. Het is belangrijk dat u tot slot op 'Back To Payment' klikt om het betaalproces goed af te ronden. Wanneer de tekst 'Transactie voltooid' is verschenen, heeft u correct betaald.

VISA en MasterCard

Via Mollie kunt u direct veilig online betalen met uw VISA- of MasterCard-creditcard. Mollie biedt daarbij optimale bescherming van uw gegevens door gebruik van Verified by VISATM en MasterCard SecureCodeTM. Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het Mollie-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s. Alle Mollie-creditcardtransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma.
Meer informatie vindt u op de website van Mollie.Cash bij afhaling

U opteert om uw bestelling in één van onze shops af te halen en bij afhaling cash te betalen. U komt afhalmen, graag een seintje vooraf.
Afhaaladres :
Platanenlaan 28, 8530 Harelbeke
Elfde Kuliestraat 130, 8530 Harelbeke