Binnenschilderwerken

    DSC2504 DKDecor binnenschilderwerken DSC 0802  DSC2552 Binnenschilderwerken DKDecor 2 1024x768 

Als u houdt van een mooi afgewerkt interieur, dan bestaat er geen twijfel over dat u het belangrijk vindt welke sfeer uw kamers uitstralen.  De basis van deze sfeer begint bij het kleur van uw muren.  Niet enkel het kleur is belangrijk; ook de afwerking van uw muren is van groot belang.  Slordig schilderwerk wil u zeker vermijden.  Wij begeleiden u in de juiste kleurkeuze van uw wanden en zorgen voor een perfecte afwerking, rekening houdend met de ondergrond.  Zo kan u jaren genieten van uw interieur! DKDecor verzorgd alle binnenschilderwerk in de afwerking en kleur dat u wenst.

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken DKDecor 1024x768 www.dkdecor.be 16 Buitenschilderwerken DKDecor Wielsbeke2 www.dkdecor.be 12 Buitenschilderwerken DKDecor Heule Buitenschilderwerken DKDecor Wielsbeke

Zien u gevels of schrijnwerk er een beetje flets of triest uit, vergeleken met die van uw buren?  Mits wat opfrissingswerken kan u zorgen voor een wereld van verschil!  Wij staan in voor het reinigen van uw gevels en de afwerking zoals u dat graag wenst.  Dat gaat van een laagje verf tot het plaatsen van kalei. Alvorens wij deze werken starten bekijken we grondig de onderlaag waarop dit wordt geplaatst, om te garanderen dat u jaren lang kan genieten van het resultaat met garantie op het gevelsysteem. DKDecor schildert zowel alle gevelstenen als buitenschrijnwerk in kleur dat u dit wenst.

Kleur- en Technische advies

Kleuradvies DKDecor.be 1 20220122 071732926 iOS  DSC2629 Kleuradvies DKDecor.be 2

Ons team heeft samen meer dan 30 jaar werkervaring waardoor u bij ons terecht kunt voor allerhande technische advies omtrent schilderwerken.

Wenst u graag hulp bij het kiezen van uw soort behang of raamdecoratie, of twijfelt u welke kleuren bij elkaar matchen? Dan bieden wij bij ieder interieurproject de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kleuradvies op maat te verkrijgen door onze persoonlijke kleurconsulente.

Onze kleur specialist komt terplaatse en voorziet de nodige tijd om jullie project volledig uit te werken .

 

Spuitwerken

 Spuitwerken DKDecor Keuken Spuiten Dkdecor Lakwerk dkdecorbe spuitwerken dkdecor

We verspuiten zowel verf in magazijnen als hangaars maar ook in particulieren woningen. 

Wenst u bepaalde meubelstukken, deuren, kastfronten of dergelijk een nieuwe uitstraling geven, dan kan dit best door deze te lakken met een proffesioneel spuittoestel.

Door verf te spuiten werken we niet alleen vlugger maar bekomen we ook een mooiere afwerking !  

Uiteraard spuiten we ook uw muren of plafonds door middel van onze professionele airless spuittoestellen in uw kleur naar keuze. Wij staan hierbij uiteraard in voor de nodige voorbereiding en afwerking in uw project.