Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken Harelbeke Binnenschilderwerken DKDecor Waregem Binnenschilderwerken DKDecor 2 1024x768 DKDecor binnenschilderwerken

Als u houdt van een mooi afgewerkt interieur, dan bestaat er geen twijfel over dat u het belangrijk vindt welke sfeer uw kamers uitstralen.  De basis van deze sfeer begint bij het kleur van uw muren.  Niet enkel het kleur is belangrijk; ook de afwerking van uw muren is van groot belang.  Slordig schilderwerk wil u zeker vermijden.  Wij begeleiden u in de juiste kleurkeuze van uw wanden en zorgen voor een perfecte afwerking, rekening houdend met de ondergrond.  Zo kan u jaren genieten van uw interieur!

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken DKDecor 1024x768  Buitenschilderwerken DKDecor Heule  Buitenschilderwerken DKDecor Wielsbeke  Buitenschilderwerken DKDecor Wielsbeke2

Zien u gevels er een beetje flets of triest uit, vergeleken met die van uw buren?  Mits wat opfrissingswerken kan u zorgen voor een wereld van verschil!  Wij staan in voor het reinigen van uw gevels en de afwerking zoals u dat graag wenst.  Dat gaat van een laagje verf tot het plaatsen van kalei of crepi.  Alvorens wij deze werken starten bekijken we grondig de onderlaag waarop dit wordt geplaatst, om te garanderen dat u jaren lang kan genieten van het resultaat!

Kleuradvies op maat

Kleuradvies DKDecor.be 1 Kleuradvies DKDecor.be 2 DKDecor Team

Wenst u graag hulp bij het kiezen van uw soort behang of raamdecoratie, of twijfelt u welke kleuren bij elkaar matchen? Dan bieden wij bij ieder interieurproject de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kleuradvies op maat te verkrijgen door onze persoonlijke kleurconsulente.

Onze kleur specialist komt tot bij jouw thuis en voorziet de nodige tijd om jullie project volledig uit te werken naar jullie wensen.

Spuitwerken

 Spuitwerken DKDecor Keuken Spuiten Dkdecor Lakwerk dkdecorbe spuitwerken dkdecor

Wenst u bepaalde meubelstukken, deuren, kastfronten of dergelijk een nieuwe uitstraling te geven, dan kan dit best door deze te schilderen met een proffesioneel spuittoestel in de gewenste look. Door verf te spuiten werken we niet alleen vlugger maar bekomen we ook een mooiere afwerking !  

Uiteraard spuiten we ook uw muren of plafonds door middel van onze professionele airless spuittoestellen in uw kleur naar keuze. Wij staan hierbij uiteraard in voor de nodige voorbereiding en afwerking in uw woning.