Pleisterwerken

Onze firma zorgt voor de strakheid van uw wanden door pleisterwerken af te leveren in hoge kwaliteit.  Dit gaat van nieuwe gipswanden tot oude muren die opgefrist moeten worden.  
Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van decoratieve stuc zoals bijvoorbeeld Marokkaanse tadelact.  U creëert zo een uniek gevoel van warmte en intimiteit. Bekijk zeker onze realisaties om weg te dromen…

pleisterwerk2

Buitenschilderwerken

Zien u gevels er een beetje flets of triest uit, vergeleken met die van uw buren?  Mits wat opfrissingswerken kan u zorgen voor een wereld van verschil!  Wij staan in voor het reinigen van uw gevels en de afwerking zoals u dat graag wenst.  Dat gaat van een laagje verf tot het plaatsen van kalei of crepi.  Alvorens wij deze werken starten bekijken we grondig de onderlaag waarop dit wordt geplaatst, om te garanderen dat u jaren lang kan genieten van het resultaat!

Lees meer...

Spuitwerken

Indien u bepaalde meubelstukken, deuren, kastfronten of dergelijk een nieuwe uitstraling wil geven, kan dat best door deze te spuiten in een nieuw kleur.  In onze spuitcabine kunnen wij dit lakwerk gemakkelijk voor u uitvoeren en staan wij in voor de terugplaatsing.
Uiteraard kunnen ook uw muren of plafonds door middel van onze professionele spuittoestellen in een nieuw kleurtje gestoken worden.  Wij staan hierbij uiteraard in voor de nodige voorbereiding en afwerking in uw woning.

Binnenschilderwerken

Als u houdt van een mooi afgewerkt interieur, dan bestaat er geen twijfel over dat u het belangrijk vindt welke sfeer uw kamers uitstralen.  De basis van deze sfeer begint bij het kleur van uw muren.  Niet enkel het kleur is belangrijk; ook de afwerking van uw muren is van groot belang.  Slordig schilderwerk wil u zeker vermijden.  Wij begeleiden u in de juiste kleurkeuze van uw wanden en zorgen voor een perfecte afwerking, rekening houdend met de ondergrond.  Zo kan u jaren genieten van uw interieur!

Binnenschilderwerken Harelbeke Binnenschilderwerken DKDecor Waregem Binnenschilderwerken DKDecor 2 1024x768DKDecor binnenschilderwerken