Wall Panels & Muurstickers

Wall Panels DKDecor 2 512x768 Muurstickers dkdecorbe Wall Panels DKDecor 768x768 

Zoekt u iets speciaal en uniek?  Denk dan zeker eens aan het aanbod wall panels of muurstickers !  Als u letterlijk diepte/advontuur wil creëren op u wanden, moet u niet verder zoeken.  U kan er tevens van op aan dat uw vrienden en familie grote ogen zullen trekken bij het zien van de unieke creatie die uw woning of kinderkamer opfleurt.  Door middel van verschillende muur panelen of stickers kunnen we zo creatief zijn als u dat wilt.  Wij denken graag met u mee en zorgen er voor dat u ideeën omgezet worden in realiteit.

Vliesbehang

Vliesbehang is er voor iedereen: zowel in het wit als ondergrond voor de schilderwerken of in allerlei motieven en afwerkingen.  Wij zijn trouwens van mening dat elke muur gebaat kan zijn met een tussenlaag in vliesbehang.  Het is isolerend en verstevigt uw muren. U kan er op schilderen en het behang kan levenslang blijven hangen, ongeacht hoeveel keer u herschildert.  
Qua afwerkingen is er voor elk wat wils; houdt u meer van klassieke patronen of durft u wel eens gek doen met hippe en wilde motieven?  Ook fotobehang is een optie voor één of meerdere muren.  Het aanbod is ontzettend groot.  Wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Vliesbehang DKDecor GentVliesbehang DKDecorKeuken behangen dkdecorbeVliesbehang DKDecor Harelbeke

Glasweefsel/Vlies

Glasweefsel DKDecor 2Glasweefsel DKDecorGlasweefsel Behangen DKDecor 512x768Glasweefsel behang DKDecor

Glasweefsel bestaat in verschillende uitvoeringen, gaande van strak tot met een bepaald reliëf.  De meest gekende is de ‘tasso’ die we ons herinneren uit het verleden.  Die bestaat nog steeds, maar vaker wordt tegenwoordig gekozen voor de strakke variant.  Wij adviseren onze klanten vaak om te kiezen voor het plaatsen van glasweefsel alvorens uw muren te schilderen.  Uw muren versterken hierdoor, krijgen een extra isolatie en u zal veel minder snel geconfronteerd worden met barsten in de muur.  Daarnaast worden alle eventuele oneffenheden of foutjes in u muur eenvoudig weggewerkt als u geen budget heeft om deze weg te werken. Wenst u na enkele jaren opnieuw te schilderen?  Geen enkel probleem; het glasweefsel kan gewoon blijven hangen.  Bespreek gerust met ons wat de mogelijkheden zijn!