Decoratieve Technieken

Stuc Deco op Plafond door DKDecor Roestique door DKDecor Stuc Deco door DKDecor 6Kalkverf door DKDecor

DK Decor specialiseert zich in het plaatsen van allerhande decoratieve technieken die uw woning dat ene accent geeft die het af maakt. Dit kan met een schilderstechniek op basis van kalkverf of leemverf waarmee we onder andere de bekende streeptechniek creëren ofwel met één van de vele pleistertechnieken waar de betonlook of roestique muur uit ontstaat. Verder bestaan er nog technieken die u muur kras & stootvast maken, waterdicht of een bepaalde structuur weergeven. Vraag gerust meer info als dit iets is dat u aanspreekt. 

Deur- en Kastbeslag

binnendeur klink deurbeslag Deurbeslag dkdecorbe 

Met het juiste deurbeslag kan u van een eenvoudige schilderdeur een ware eyecatcher maken of zorgen voor een luxueuzere uitstraling.  Wij helpen u graag een mooie keuze maken en zorgen voor de plaatsing.

Raamdecoratie

raamblinden Plaatsen Raamdecoratie dkdecor.be Plaatsen Raamdecoratie dkdecor.be 3 Plaatsen Raamdecoratie dkdecor.be 10

De juiste keuze raamdecoratie in uw kamer kan een wereld van verschil maken in de beleving van het licht dat binnenkomt in de ruimte.  In samenspraak met de klant beslissen we of er juist nood is aan licht of aan een privé-gevoel.  Rekening houdend met uw interieur wordt een elegante oplossing gezocht.  Wij werken samen met het betrouwbare Luxaflex hiervoor.  Wij staan in voor de plaatsing.

Verlichting

 DKDecor Verlichting verlichting verlichting detail Verlichting dkdecorbe

 

U bent uw oude verlichting meer dan beu gezien of het verbruik van uw oude lampen loopt uit de hand?  Dat betekent dat het tijd is om uw verlichting te vernieuwen.  Wees niet getreurd; er is voor elk wat wils.  Het aanbod is immers zeer groot en wij staan u graag bij om de juiste keuze te maken in het soort verlichting die u best kiest, alsook in de verschillende armaturen die beschikbaar zijn.