Gyproc werken

valsplafond inuitvoering gyproc uitpleisteren dkdecor 

Een muur verlagen of verhogen?  Een kamer anders indelen?  Gipswanden en gipsplafonds bieden een perfecte oplossing.  Dankzij onze jarenlange ervaring is de plaatsing hiervan voor ons geen enkel probleem.  Het spreekt voor zich dat wij u naast deze plaatsing graag bijstaan in de afwerking hiervan (plamuren, schilderen).

Moluren & plinten

Moluren DKDecorbe plinten plaatsen dkdecor  plinten Plint dkdecorbe

U kan er voor kiezen om uw muren op te smukken of te beschermen met moluren of plinten.  Uiteraard laten wij u hierbij niet in de kou staan en plaatsen wij deze graag voor u, met oog voor detail.   Moluren kunnen uw wanden extra cachet of diepte geven net als ze handig kunnen zijn bij toepassingen waar indirecte verlichting wordt gebruikt.  Plinten beschermen uw muren tegen bijvoorbeeld stofzuigers e.d. die uw muren sneller zouden beschadigen.

 

Meubel renovatie

maatwerk kast Maatkast DKDecorbe

Droomt u al langer van een ingemaakte kast of kastje?  Twijfel niet langer!  Het voordeel van meubels op maat is dat u werkelijk elke vrij centimeter in uw ruimte kan benutten en niet beperkt wordt door standaardmaten.  Zo kan u een vrije wand volledig door ons laten bekleden in een houtafwerking naar uw keuze.  Uiteraard wordt het hout op gepaste wijze behandeld zodat u er werkelijk jaren kan van genieten.  Wij staan garant dat u een eerlijke en correcte prijs betaalt voor vakwerk op maat!

Pleisterwerken

pleisterwerk2 gyproc uitpleisteren dkdecor Pleisterwerken2 DKDecorbe

Onze firma zorgt voor de strakheid van uw wanden door pleisterwerken af te leveren in hoge kwaliteit.  Dit gaat van het uitplamuren van nieuwe of oude gipswanden tot oude muren die opgefrist moeten worden.

Mooi pleisterwerk is de basis van een perfecte muur en hierdoor van groot belang. 

Opkuis na oplevering

Het is van zelfsprekend dat ons schilderteam nadat de werken voltooid zijn alles grondig opkuist en eens de stofzuiger erbij neemt, daarbovenop kan u ons ook inschakelen om na de oplevering in te staan om eens grondig de vloer te schuren en te reinigen of om alle ramen langs beide zijden proper te maken.