Gyproc werken

valsplafond inuitvoering gyproc uitpleisteren dkdecor Pleisterwerken DKDecor 1024x768

Een muur verlagen of verhogen?  Een kamer anders indelen?  Gipswanden en gipsplafonds bieden een perfecte oplossing.  Dankzij onze jarenlange ervaring is de plaatsing hiervan voor ons geen enkel probleem.  Het spreekt voor zich dat wij u naast deze plaatsing graag bijstaan in de afwerking hiervan (plamuren, schilderen).

Moluren & plinten

Moluren DKDecorbe plinten plaatsen dkdecor  plinten Plint dkdecorbe

U kan er voor kiezen om uw muren op te smukken of te beschermen met moluren of plinten.  Uiteraard laten wij u hierbij niet in de kou staan en plaatsen wij deze graag voor u, met oog voor detail.   Moluren kunnen uw wanden extra cachet of diepte geven net als ze handig kunnen zijn bij toepassingen waar indirecte verlichting wordt gebruikt.  Plinten beschermen uw muren tegen bijvoorbeeld stofzuigers e.d. die uw muren sneller zouden beschadigen.

 

Exclusieve tafels op maat

Ronde stenen tafelDKDecor Ronde Tafel 180 DKDecor Vakmannen DKDecor Exclusieve tafel DKDecor Exclusieve tafel DK

 

Droomt u al langer van een exclusieve tafel op maat van uw interieur ?  Twijfel niet langer!  Het voordeel van meubels op maat is dat u werkelijk elke vrij centimeter in uw ruimte kan benutten en niet beperkt wordt door standaardmaten.

We hebben ook een zeer ruime kleur keuze waardoor we zeker iets vinden die past met jou huidig of toekomstig interieur. 

Wij staan garant dat u een eerlijke en correcte prijs betaalt voor vakwerk op maat geleverd aan huis.

Wenst u een ronde, rechthoekige of ovalen tafel dit alles is mogelijk met een stalen voet naar keuze. Al onze tafels worden met de hand vervaardigd te Harelbeke in een minirale stuc in betonkwaliteit = Sterk, watervast en toch puur natuur.

 

Pleisterwerken

pleisterwerk2 gyproc uitpleisteren dkdecor Pleisterwerken2 DKDecorbe Pleister schuren DKDecor

Onze firma zorgt voor de strakheid van uw wanden door pleisterwerken af te leveren in hoge kwaliteit.  Dit gaat van het uitplamuren van nieuwe of oude gipswanden tot oude muren die opgefrist moeten worden.

Mooi pleisterwerk is de basis van een perfecte muur en hierdoor van groot belang. Na het pleisteren schuren met stofafzuiging de muren mooi vlak. Een vlakke muur is een must bij premium schilderwerk.

Opkuis na oplevering

Het is van zelfsprekend dat ons schilderteam nadat de werken voltooid zijn alles grondig opkuist en eens de stofzuiger erbij neemt, daarbovenop kan u ons ook inschakelen om na de oplevering in te staan om eens grondig de vloer te schuren en te reinigen of om alle ramen langs beide zijden proper te maken.